Sociální sítě
Nahoru

Tereza Srbová na premiéře nového filmu opět v Pietro Filipi

Herečka Tereza Srbová, která je od loňského roku tváří módní značky Pietro Filipi, zavítala do Čech na slavnostní premiéru svého posledního filmu. Ačkoliv žije a pracuje převážně v zahraničí (v loňském roce hrála jednu z hlavních rolí po boku Judi Dench), si nyní zahrála v krimikomedii Případ mrtvého nebožtíka.

Na premiéru, která se uskutečnila v úterý 14. ledna v pražském kině Lucerna, Tereza oblékla černé sako a zvonové kalhoty z nejnovější kolekce české módní značky Pietro Filipi. Sako i kalhoty jsou z kolekce Silverline, které navrhla česká návrhářka Ivana Mentlová. Elegantní sako je jednoduše střižené a vypasované, moderní zvonové kalhoty ve stylu 70. let jsou ušité z velmi příjemného a mírně elastického materiálu. Minimalistický střih lichotí postavě a Tereze vykouzlily nádhernou siluetu.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.