Sociální sítě
Nahoru

Nová kolekce Gucci s kreslenou tváří

Kolekce Cruise 2020 od módního gigantu Gucci zdaleka neřekla poslední slovo. Spojila totiž své síly s legendou, kreslenou postavičkou Mickey Mouse.

Italská renomovaná značka vsadila s příchodem čínského nového roku na bezbřehou fantazii svých zákazníků. Do více než 70 kusů oblečení totiž vtiskla tvář nejoblíbenější karikatury na světě. Jeho roztomilým obličejem se pyšní nejen oblečení, ale také kryty na mobilní telefony, kabelky, peněženky nebo obaly na cestovní pasy. Vše zahaleno do stylu jako vystřiženého z 80. let.

Nejedná se přitom o první, a pravděpodobně ani poslední, spolupráci. V roce 2018 značka světu ve velkém stylu připomněla Mickeyho 90. narozeniny, a to v podobě tašky s 3D potiskem, jejíž cena se pohybovala v přepočtu kolem 102 000 Kč. Poprvé bylo možné ji vidět na přehlídce jaro/léto19 v Paříži.

Fotografie k rozsáhlé kampani byly pořízeny v Disneylandu. V promo videu se objevila nejen ambasadorka značky Ni Ni, ale také herec Earl Cave a designérka a stylistka Zoë Bleu.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.