Sociální sítě
Nahoru

Návrhářka radí: Jak vynést šaty v zimě

Barva jara 2020 prý bude ohnivě červená, jarní trendy zároveň hlásí výrazné barvy, romantické, přitom jednoduché a nadčasové střihy. Pojďme se však ještě zamyslet nad tím, jak i v zimě vynést zajímavé ženské šaty, udělat dojem a přitom nebýt sevřená zimou nebo se dokonce nenachladit.

Šaty z dílny návrhářky Olgy Afanassievy se vyznačují neotřelostí, lehkou kombinovatelností a hravostí – i ty s princeznovskými rukávy a kapsami lze nosit s nejrůznějšími doplňky, ať už jde o boty nebo kabelky, a znovu tak vytvořit nový, dosud neobjevený look. Sama návrhářka například v zimním období doporučuje pod šaty obléknout teplé punčochy v nejrůznějších barvách i vzorech, zahřát se huňatým, objemným svetrem, pleteným cardiganem s páskem nebo přes šaty obléknout vypasované sáčko. Zapomínat by dámy neměly ani na kožené rukavičky, šály a pokrývky hlavy, ať už jde o dramatický plstěný klobouk nebo roztomilou pletenou čepici s bambulí. „Skvěle k tomu vypadají army boots nebo klasicky kozačky, ať už ke kolenům, nebo nad kolena,“ dodává Olga.

Candy red birds and berries

100% bavlna

6 450 Kč

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.