Sociální sítě
Nahoru

Ve dvou se to lépe táhne

Že dva jsou víc než jeden, to neplatí jen v životě, ale také v boji proti stárnutí. Obdarujte proto své blízké dvojicí unikátních anti-aging přípravků bohatých na kyselinu hyaluronovou, Hyaluron elixir a Hyaluron elixir serum, které dokáží celkově efektivně zpomalit stárnutí pleti. Stačí jen třináct kapek denně!

Pokud do těla kyselinu hyaluronovou pravidelně a kontinuálně doplňujeme, můžeme projevy stárnutí nejen zmírnit, ale i výrazně a efektivně oddálit, vypadat i cítit se mladší, působit svěžeji, výrazně hydratovat pokožku, tkáně a celý organismus ze samého nitra těla. Hyaluron elixir je tedy lehce nadneseně elixírem mládí.

Znáte někoho blízkého, kdo ještě neměl možnost je vyzkoušet? Nebo dokonce víte o někom, kdo si je doslova zamiloval a pohled na docházející lahvičky v koupelně mu trhá srdce? Proto máte právě teď, na svátek svatého Valentýna, jedinečnou možnost darovat všem, které máte rádi, a na kterých vám záleží, limitovanou edici obou přípravků za cenu 5 400 Kč.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.