Sociální sítě
Nahoru

První limitovaná edice Makerˈs Mark

Je to vůbec poprvé co legendární desetiletka z Kentucky Makerˈs Mark odhalila limitovanou edici lahví. Svým konceptem ztvárnění vychází ze zdařilého projektu Maker’s Mark 46, který se snažil umocnit elegantní ovocité tóny bourbonu využitím unikátní konstrukce sudu.

Ten byl pro edici Maker’s Mark Wood Finishing Series 2019 vytvořen hned z deseti různých stromů, přičemž staření probíhalo za jejich pravidelného otáčení ve vápencových sklepeních palírny. Z unikátního chuťového profilu bourbonu v sudové síle stále promlouvají sladké tóny exotického ovoce a medu, přičemž jemnost garantuje červená zimní pšenice využívaná namísto běžně využívaných žitných zrn. Nechybí ani tradiční hrdlo lahve zalité červeným voskem.

Cena by se měla pohybovat pod hranicí 2000 Kč, je jen otázkou, zda se dostane i na tuzemský trh.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.