Sociální sítě
Nahoru

Pánský hit jara od Narciso Rodriguez

Ikonická linie „For Him Bleu Noir“ stále svádí a překvapuje. Představujeme novou pánskou vůni For him Bleu Noir Extreme, perfektní doplněk do řady pro něj. Tato odzbrojující nová vůně zosobňuje dualitu v srdci. Dodává nové prvky tajemství a magnetismu a signalizuje maximální důvěru.

Bleu Noir Extreme (2390 Kč/100 ml)vyjadřuje smysl pro dualitu nalezenou v mužnosti, hloubce a smyslnosti. Původní verze Bleu Noir for him edt je čistá a svěží, přesto záhadná a svůdná. Novinka je obohacena o muškátový oříšek, bazalku, mandarinku a dřevité tóny – modrý atlas cedr, ebenové dřevo a černý vetiver.

Nová vůně Narciso Rodriguez for him je zajímavá, svěží, vychází z původního Bleu Noir, je doplněná o citrusové tóny – mandarinky, neotřelé bazalky a oživená smyslnými dřevitými tóny – modrý cedr, černý eben.

Náročná interpretace originálu, nový flakon je rafinovaně navržen samotným Narciso Rodriguezem. Trvalé tajemství bleu noir se odráží ve flakonu ve světlém stínu tmavě modré s mírně matnou patinou. Uzávěr flakonu odhaluje čistě architektonickou formu a přidává další prvek tajemství. Balení je elegantní a rafinované.

V nové vizuální kampani je zachycena nová tvář, model Robert Sipos fotografovaný Vivienne Sassen. Robert má moderní, svěží vzhled, je si jistý sám sebou, ale je také tajemný a sexy. Viviane, známá pro své vynikající černobílé fotografie, zachycuje Robertovu hypnotickou přítomnost a svěžest Bleu Noir Extremu v jednoduchém grafickém vizuálu.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.