Sociální sítě
Nahoru

Sametové pohlazení k Valentýnu

Svátek zamilovaných je ideální příležitostí pro věnování sametově jemného pohlazení, které si můžete vychutnat nejen v čisté podobě, ale i ve spoustě úžasných kombinací. Lahodná chuť likéru Baileys Irish Cream se skvěle vyjímá na ledě, v míchaných koktejlech, anebo v kávě či se zmrzlinou. Užijte si jeho originální chuť zkrátka tak, jak ho máte nejraději.

Baileys Chocolat Luxe – 500 ml / 449 Kč

Za osobitou chutí likéru Baileys Irish Cream stojí tradiční receptura s kvalitními surovinami, jako je například pravá irská whisky, smetana a kakaové boby. Pro čokoládové hříšníky přináší Baileys výjimečné spojení smetanového likéru s pravou belgickou čokoládou. Jemnost, plná chuť a intenzivní vůně uspokojí vaše smysly a touhu po gurmánském požitku nejen v čisté podobě na ledu, ale i v originálních kombinacích. Otevřete bránu své kreativitě a pozvedněte kávu, zmrzlinu i další dezerty na nevšední zážitek díky jedinečnému likéru Baileys Chocolat Luxe.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.