Sociální sítě
Nahoru

Český ples byl i letos velkolepý

Třetí ročník Českého plesu, který proběhl o víkendu v samém srdci Prahy, v kulisách Obecního domu, potvrdil svou pověst jedné z nejelegantnějších a nejprestižnějších akcí sezony. Hosty nadchla nejen špičková gastronomie a bohatý kulturní program, ale i dechberoucí květinová výzdoba. Ani letos si tuto výjimečnou událost nechala ujít řada známých osobností…

Stejně jako v loňském roce provázel večerem charismatický Jan Čenský a půvabná Iveta Vítová. Mezi vystupujícími nechyběli nejlepší čeští zpěváci a zpěvačky v čele s Hanou Zagorovou, Danielem Hůlkou nebo kapelou Olympic.

Všechny přítomné pak nadchlo vystoupení tanečního souboru Losers Cirque Company, který předvedl choreografie na pomezí tance a akrobacie a který doprovázela vynikající violoncellistka Terezie Kovalová.

Samozřejmě, že si tuto událost nemohly nechat ujít ani celebrity, které se předvedly v nejrůznějších róbách. Například zakladatelka nadace Kapka naděje Vendula Pizingerová „oprášila“ šaty od Osmany Laffity, které už na jedné společenské akci měla, a kněžka Lilia Khousnoutdinová zase zvolila outfit z dílny Blanky Matragi. „Kdyby se princezna Leia někdy vdávala, tak věřím, že by měla takovéto pohádkové šaty,“ napsala snoubenka miliardáře Karla Janečka na instagram v odkazu na hlavní ženskou postavu Hvězdných válek, která si také libovala v honosných róbách.

Vrcholem plesu byla již tradičně charitativní aukce. Letos se dražily kupříkladu šaty z dílny návrháře Osmany Laffity, či šperky značek INBAR Diamond centre a Nia-sperky.cz. Celkem se vybralo 750 000 Kč; částka poputuje rodinám postižených dětí. Výtěžek aukce se tak rozdělí na pomoc mezi tři dětské příběhy.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.