Kosmetika | 20.2.2020 | Veronika Nováková

Pozvedněte krásu vaší tváře

Nic nevrátí ztracené sebevědomí lépe, než pocit, že jste znovu krásná a mladistvá. Vzepřete se času! Výrazné a rychlé omlazení obličeje prakticky na počkání a bez nutnosti celkové anestezie, dlouhého hojení nebo nutnosti obvazů, to aktuálně nabízí pražská klinika, kterou s oblibou navštěvují také známé tváře. Moderní zákrok YES QuickLift, který umožňuje vrátit se zpět do aktivního pracovního života v minimální době.

Obličej vlivem stáří ochabuje a povadá směrem dolů, v naší tváři tak vzniká unavený, smutný výraz. Zákrok pro stejné ose zpět pozvedne kontury úst, kůže na tvářích se vrátí do původní pozice v oblasti lící, kontury se zpevní a rozjasní, krk vyhladí, a stejně tak i hluboké vrásky. Zajištěn je maximálně přirozený a dlouhotrvající výsledek.

„Jde o šetrnější zákrok, který nabízí srovnatelný výsledek s radikálnější metodou faceliftingu,“ prozrazuje primář plastické chirurgie, MUDr. Martin Molitor.

Celý proces netrvá déle než dvě hodiny a podstoupit jej můžete prakticky kdykoli, klidně už v pětatřiceti letech – stárnutí pokožky je totiž velmi individuální záležitost. Pro lepší hojení a trvalejší výsledek je dobré zvýšit po zákroku příjem kyseliny hyaluronové. Můžete si ji dávkovat po kapkách, třeba v podobě Hyaluron elixiru.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz