Sociální sítě
Nahoru

Pozvedněte krásu vaší tváře

Nic nevrátí ztracené sebevědomí lépe, než pocit, že jste znovu krásná a mladistvá. Vzepřete se času! Výrazné a rychlé omlazení obličeje prakticky na počkání a bez nutnosti celkové anestezie, dlouhého hojení nebo nutnosti obvazů, to aktuálně nabízí pražská klinika, kterou s oblibou navštěvují také známé tváře. Moderní zákrok YES QuickLift, který umožňuje vrátit se zpět do aktivního pracovního života v minimální době.

Obličej vlivem stáří ochabuje a povadá směrem dolů, v naší tváři tak vzniká unavený, smutný výraz. Zákrok pro stejné ose zpět pozvedne kontury úst, kůže na tvářích se vrátí do původní pozice v oblasti lící, kontury se zpevní a rozjasní, krk vyhladí, a stejně tak i hluboké vrásky. Zajištěn je maximálně přirozený a dlouhotrvající výsledek.

„Jde o šetrnější zákrok, který nabízí srovnatelný výsledek s radikálnější metodou faceliftingu,“ prozrazuje primář plastické chirurgie, MUDr. Martin Molitor.

Celý proces netrvá déle než dvě hodiny a podstoupit jej můžete prakticky kdykoli, klidně už v pětatřiceti letech – stárnutí pokožky je totiž velmi individuální záležitost. Pro lepší hojení a trvalejší výsledek je dobré zvýšit po zákroku příjem kyseliny hyaluronové. Můžete si ji dávkovat po kapkách, třeba v podobě Hyaluron elixiru.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.