Sociální sítě
Nahoru

Když dokonalé hostině nic nebrání

Nepříznivé období není pokynem k půstu. Valná většina českých restaurací poněkud kostrbatě, ale přeci jenom plynule, přešla na rozvoz svých jídel, zatímco některé prémiové prodejny se rozšířily i o e-shopy. Jednou ze stálic, která zajistí kvalitní vína i špičkové maso, je Pampas Market působící na tuzemském trhu již déle než 18 let. „Zavřeli váš oblíbený steak house a v supermarketu jsou prázdné regály? Na e-shopu www.pampasmarket.cz nic takového nehrozí, protože jsme pro vás stále on-line,“ zaznívá na Facebooku společnosti, která se specializuje na prvotřídní vyzrálé argentinské hovězí, lahodná vína a další delikatesy.

Elektronická tržnice Pampas Market doručuje jedinečné maso do Prahy už den po objednání, přičemž do dalších měst garantuje dodávku do dvou dnů. Na výběr pak je z tradičních mas, jako je argentinská svíčková, rib eye steak, rump steak či méně tradiční a stále více populární maminha, picanha či skirt steak.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.