Sociální sítě
Nahoru

Vitaminové povzbuzení (nejen) pleti

V době šíření virové nákazy bychom kvalitní péči o pleť měli věnovat více pozornosti než v běžných měsících. Doporučuje se proto používat obohacené hydratační krémy a séra plná vitaminů.

Jemný krém s vysokým obsahem vitaminu C vaši pleť po náročné zimě osvěží, projasní a udrží tak snáze její mladistvý a šťavnatý vzhled. Nezapomínejte přitom pečovat o své tělo také zevnitř a zásobit jej vitaminy z ovoce a zeleniny, které posílí rovněž vaši imunitu.

Krém rovněž zpomaluje stárnutí pleti, protože dokáže efektivně vyplňovat vrásky a chrání ji proti volným radikálům, vyživuje a regeneruje.

Obsahuje výtažky z goji a grapefruitu, které působí proti únavě a stresu, kyselinu alfa-lipoovou, bambucké máslo a rýžový olej.

Díky vysokému obsahu vitaminů má antioxidační účinky a je proto skvělým pomocníkem, bez kterého už si svůj začátek dne ani nedokážete představit. Jestliže jste zvyklá na makeup, doporučuje se s ním krém smíchat ještě před aplikací, případně jej použít jako hydratační podklad.

758 Kč, k dostání v partnerských kosmetických salonech nebo na www.beautyonline.cz

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.