Sociální sítě
Nahoru

Nová tematická capsule kolekce Louis Vuitton

Značka Louis Vuitton se spojila se společností Riot Games a ve spolupráci s návrhářem Nicolasem Ghesquiérem pro fanoušky vytvořila unikátní a doslova hravou capsule kolekci s odkazem na League of Legends. Jde přitom už o druhý počin tohoto typu, v minulosti již návrhář vytvořil speciální Prestige skinny, které byly určené herním postavám Qiyana a Senna. Kolekce je vyrobena z netypických funkčních materiálů včetně neoprenu.

Kromě oblečení už se tyto motivy objevují také na charakteristickém plátnu Monogram na vybraných modelech kabelek z řady New Classics, včetně Neverfull, Speedy, Boite Chapeau Souple a Bumbag. Vysoce efektní jsou také ikonické sportovní boty Archlight, kotníčkové Star Trail a nejnovější model, polobotky Beaubourg na platformě. Butiky jsou sice momentálně zavřené, pohodlně nakoupit však tuto novou kolekci můžete také na eshopu.

 

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.