Sociální sítě
Nahoru

Extravagantní kolekce Flamingo od Bagind

Za koženými batohy, taškami, kabelkami a dalšími doplňky stojí vášnivý cestovatel a dobrodruh Lukáš Matějček, který založil Bagind v roce 2017 po návratu ze své cesty po Indii, kde se seznámil s místním výrobcem batohů. Veškeré Bagind kousky jsou ručně vyráběné v Indii rodinnou firmou s dlouholetou tradicí, která sahá až do roku 1955. Po klasické hnědé a černé kolekci nyní Bagind představuje průlomovou růžovou kolekci Flamingo oslavující pestrost a výjimečnost života.

Nová kolekce je v prodeji od 9. března a každý rok v tento den se v Indii slaví svátek jara Hólí, kdy se indická města mění v paletu nejrůznějších barev. V ulicích se střetávají mladí i starší, muži i ženy a všichni společně v záplavě barevných oblaků vítají jaro.

Stejně tak vítá jaro i Bagind kolekcí Flamingo a zároveň naznačuje, že růžová nebude jedinou novou barvou v roce 2020. „Baví mě bourat stereotypy, kolekce Flamingo není určitě pro každého, ta růžová barva je dost extravagantní, ale já si byl od začátku jistý, že si své milovníky z řad našich zákazníků najde,“ popisuje zakladatel Bagindu Lukáš Matějček.

„Myslím, že kolekce Flamingo oživila naši nabídku. Vždy, když vymýšlíme nové kolekce, nasloucháme našim zákazníkům a zákaznicím. A jelikož u Bagindu převažují právě ženy, vyslyšely jsme jejich přání o růžových batozích a kabelkách,“ doplňuje spolumajitel Václav Staněk. V růžové barvě nabízí čtyři batohy a dvě kabelky.

Bagind spojuje ruční výrobu, design a příběh. A právě příběhy lidé z Bagindu milují. Aby i kolekce Flamingo, což v překladu znamená plameňák, měla svou vlastní story, adoptoval Lukáš jako ostravský rodák plameňáka kubánského v ostravské zoologické zahradě.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.