Duo špičkových asijských restaurací Café Buddha si na jarní měsíce připravilo festival chutí. Ideální čas, kdy chuťové buňky prahnou po dávce gastronomického zážitku s přihlédnutím na stav peněženky.
Během měsíce dubna (samozřejmě na základě nařízení Vlády) a května bude v nabídce speciální menu – Festival chutí. Za zvýhodněnou cenu bude moci host ochutnat to nejlepší z asijské kuchyně. „Chtěli jsme svým hostům dopřát přechod od jednoho chodu k celému degustačnímu menu. Díky ceně totiž nebudou muset přemýšlet a jen si večer plnými doušky užijí,“ vysvětluje Štěpán Návrat srdce i duše podniku Café Buddha.
Sichuan Duck Wontons with Homemade Chilli Oil & Chingkiang Vinegar – domácí kachní wontony s kuřecí šťávou, chilli olejem a černým octem
Black Bao with Soft-shell Crab, Lemony Kewpie Mayo & Pickled Green Chilli – Taiwanské nadýchané Bao s křupavým krabem, citrónovou majonézou a nakládaným čili
Malaysian Butter Prawns, Chilli, Garlic & Curry Leaves – Máslové krevety s karamelem, rýžovím vínem, kari listy, ghí, kokosem a chilli
Coconut Water Pulled Beef with Green Mango Salad – Trhané hovězí od Kloudy pečené s kokosovou vodou se zeleným mangem
Pandan Doghnut Basil Sugar – Kobliha s pandanovým krémem, bazalkový cukr