Sociální sítě
Nahoru

Parfém reprezentující jaro

Letošní jaro rozvoní nejenom kvetoucí příroda, ale také divize Beauty kultovní značky Dolce & Gabbana, a to svým novým parfémem Dolce Shine. Tato nádherná ovocně květinová vůně je slunečná, veselá a neodolatelně svěží.

Pestrobarevný přírůstek rodiny Dolce má typický flakon a květinový uzávěr v jemné slunečně žluté barvě. Lahvička parfému se ukrývá ve stejnobarevné́ krabičce a je jako vždy ozdobena ikonickou černou mašlí, symbolickou pro všechny vůně z edice Dolce.

Samotná vůně má ztělesňovat půvabnou usměvavou mladou ženu přitahující pohledy svého okolí, kamkoliv se jen vydá. Dívku, která svou přítomností magicky rozzáří každý den. Vůně Dolce Shine je inspirována okamžikem mezi zimou a jarem, kdy první paprsky slunečního světla stékají do zahrad na pobřeží Amalfi coast.

Italská radost ze života. Pestrá kombinace šťavnatého manga, třpytivého jasmínu a sluncem zalitými lesy vytváří novou ovocně květinovou vůni: Dolce Shine Eau de Parfum.

Na přípravě parfému Dolce Shine spolupracovala parfumérka Marie Salamagne. Podílela se na vytvoření nevšední kytice vůní zalitých sluncem, které rozzáří každou ženu. Pestrobarevným vrchním notám věrným přírodě vévodí svůdné mango v kontrastu s jemnou kyselostí přírodní grapefruitové esence. V textuře vůně je patrná ostrá kdoule.

Dolce Shine vyjde na 2 750 Kč (75 ml), 2 100 Kč (50 ml) a 1 590 Kč (30 ml).

Srdce vůně rozkvétá díky nádhernému jasmínu a slunečnému květu pomeranče. V základu vnímáme přetrvávající sluneční zář, krémové akordy, světlé dřevo, kouřové australské santalové dřevo, hedvábně bíle pižmo, vyvolávající pocit měkké a teplé kůže.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.