Sociální sítě
Nahoru

Přinese Foreo nové velikonoční trendy?

Švédská skintech značka Foreo představuje ideální letošní velikonoční koledu. Můžeme zapomenout na čokoládu a darovat přístroj, který se postará o dokonalé vyčištění pleti a z dlouhodobého hlediska dopomůže k mladistvějšímu vzhledu.

LUNA 3 (5 499 Kč) je potěšením pro všechny, kteří denně dbají o svůj rituál péče o pleť. Je to nejjemnější přístroj na čištění pleti na světě. Manuální čištění nedokáže zanechat pleť natolik čistou, pevnou a hedvábnou jako ultra jemný silikon a špičková pulzační technologie T-Sonic. Toto oceněné kosmetické zařízení nabízí hloubkové čištění obličeje, díky kterému bude vaše pleť svěží a zářivá.

Ideální dárek pro všechny, kdo se teprve seznamují s čištěním pleti pomocí technologií. LUNA mini 3 představuje dosud největší inovaci Foreo s novátorskými funkcemi včetně 30-vteřinového režimu „Glow Boost“ a funkce „Find My Luna“ pro dokonalé čištění pleti na cestách. Tento moderní přístroj je vyšší verzí nejprodávanějšího produktu Foreo Luna mini (4 290 Kč) a odstraní z pleti až 99,5% mazu, nečistot a potu pro svěží a zářivou pleť.

Chytrá maska UFO (5 499 Kč), která představuje krásný designový dárek, proměňuje mdlý vzhled na zářivou pleť za pouhých 90 vteřin a přináší tak výjimečný spa zážitek v domácím prostředí. Přístroj nabízí 3 LED světla a pokročilou kryo i termoterapii včetně T-sonic pulzací pro dosažení ideálního vzhledu pleti za minimum času.

Od zeleného čaje po růže z Bulharska – kolekce Farm to Face je nejnovější kolekcí UFO aktivovaných power masek a nabízí milovníkům UFO prvotřídní přírodní ingredience, jež pocházejí z celého světa. Na výběr je pět různých masek, z nichž každá obsahuje přírodní složky, které napomáhají vyživovat pleť a dosáhnout zářivého a svěžího vzhledu. Kolekce Farm To Face zahrnuje čistící masku ze zeleného čaje z ingrediencí z Japonska, vyživující masku z kokosového oleje z Indonésie, vyhlazující masku Acai Berry, která pochází z brazilské oblasti bohaté na superpotraviny, revitalizující masku Manuka Honey z Nového Zélandu a konečně hydratační maska z bulharské růže.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.