Sociální sítě
Nahoru

Burberry přichází s novou edicí brýlí

Burrbery, tuto britskou značku není třeba dlouze představovat. Je synonymem luxusu, dobrého vkusu a perfektního zpracování. To platí nejen pro oděvy, ale také pro brýle, které má společnost Optiscont nově ve své nabídce.

Věděli jste, že si do brýlových obrub můžete nechat v Optiscontu zasadit i speciální nedioptrická skla, která umí filtrovat škodlivé modré záření (HEV), které na nás svítí z obrazovek počítačů a mobilnich telefonů? Proč tedy nevypadat stylově i při práci a navíc si při tom chránit náš nejcennější smysl, zrak?

Dámské brýle, které upoutají na první pohled, mají plastové obruby a zajímavé barevné provedení, typické pro tuto značku. Střídá se v nich černá, bežová, bílá a červená barva.

Cena obroučků Burberry začínají na částce 4 390 Kč.

Jsou velmi lehké a na nošení pohodlné. Další v nabídce jsou unisexové černé plastové brýle, které mají sofistikované „Burrbery zbarvení“ po obvodu brýlových obrub. Také tyto brýle ihned zaujmou a perfektně doladí celkový vzhled. K nákupu dostanete samozřejmě i pevné pouzdro.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.