Sociální sítě
Nahoru

Nové Chabry: Místo, kde chce žít každý

Ve výjimečné lokalitě s nádhernou přírodou, pár minut od stanice metra Kobylisy, vyrůstá v osmé městské čtvrti hlavního města další část úspěšného rezidenčního projektu, zaměřeného na komfortní a klidné bydlení.

Soběstačná čtvrť, která vyniká komorní atmosférou a nadstandardním zázemím v podobě bohaté občanské vybavenosti, nabízí klientům několik menších viladomů a samostatných vil. Jejich skvělý obytný komfort doprovází snadná dostupnost do centra Prahy, ale i okouzlujícího prostředí přírodních parků Ládví, Drahaň-Trója a Čimický háj. V dosahu jsou velká nákupní střediska OC Letňany a OC Krakov, součástí projektu je i komerční zóna s vinotékou, zážitkovou restaurací známého šéfkuchaře Gianfranca Coizzy, potravinami, fitness centrem a školkou.

Komorní viladomy nabízejí příjemně řešené byty o dispozicích od 1+kk do 4+kk s vlastními terasami, předzahrádkami nebo balkony. Jejich obyvatelé tu budou moci využívat klid, pohodlí a bezpečí uzavřených komplexů se spoustou zeleně a odpočinkových venkovních zákoutí. Samozřejmostí jsou nejvyšší uživatelské standardy, dané nejen skvělými tepelně-izolačními vlastnostmi objektů, ale i bezpečnost, plynoucí z kvalitních vstupních dveří a předokenních rolet u přízemních bytů. Koupelny a samostatné toalety jsou vybavené kvalitní sanitární keramikou, obytné místnosti pak dřevěnými plovoucími podlahami, na balkónech je mrazuvzdorná dlažba. O teplo se postarají radiátory, v posledním patře je vše připraveno pro instalaci klimatizace.

Maximální komfort, soukromí a luxus nabízejí i elegantní, do nejmenších detailů promyšlené zděné vily, splňující nejvyšší obytné standardy. Zasazení pozemků s rozlohou 353 až 420 m2 do stávající vilové zástavby dodává bydlení jedinečnou atmosféru. Energetickou náročnost minimalizují kvalitní stavební materiály, bezpečnost zajistí vstupní dveře ve třídě 3, předokenní rolety a dálkově ovládaná garážová vrata. Vysokou kvalitu bydlení umocňují podlahy ze dřeva a velkoformátových dlažeb, stejně jako nadstandardní keramika v koupelnách. Uživatelský komfort zvyšuje příprava na krb, elektroinstalace pro fotovoltaiku a zásuvka na napájení elektromobilu v garáži.

Více z rubriky Reality

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.