Sociální sítě
Nahoru

Nový věrnostní program u SOTHYS Paris

Věhlasná francouzská značka špičkové kosmetiky v těchto dnech přichází s novým věrnostním programem pro své zákaznice. Dovozce pro Českou republiku zvolil oblíbený koncept tak zvaných věrnostních kartiček, na které sbírají zákaznice za své nákupy produktů samolepky a díky nim mají nárok na extra dárky. Léty osvědčený systém má možnost fungovat, neboť produkty Sothys Paris lze zakoupit výhradně v partnerských salonech značky.

Za každý zakoupený produkt z obličejové, tělové péče, sluneční, pánské řady nebo make-upu, pudru či projasňujícího tria pro obličej a oči získá zákazník jeden bod v podobě samolepky na této věrnostní kartičce.

Při zakoupení pěti produktů mají následně právo na obdržení elegantně sportovního setu, který tvoří kosmetická taštička v hodnotě 350 Kč a elegantní tašku v hodnotě 900 Kč. Za nákup dalších tří produktů lze navíc získat čtvrtý zdarma v průměrné hodnotě 3 zakoupených výrobků. Tato nabídka platí pouze do 21. 8. 2020 nebo do vyprodání zásob.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.