Sociální sítě
Nahoru

Sourozenecká rivalita

Paul, Matthew a Daniel Speck tvoří už šestou generaci rodiny stojící za úspěchy kanadského vinařského domu Henry of Pelham. Během svého působení, a to už od roku 1993, přišli na to, že jejich vína se stávají čím dál tím oblíbenější hlavně v oblasti vysoké gastronomie, a že prodeje tedy přejí hlavně nejvyšší řadě Speck Family Reserve. Rozhodli se tedy podpořit i dostupnější vína, a to malým projektem s názvem Sibling Rivalry.

Sourozeneckou rivalitu, kterou již brzy bude možné objednat u českého dovozce BestDrink.cz, tvoří v podstatě trojice blendů, kde je každý z nich tvořen trojicí odrůd reprezentujících oblast kolem Niagarského poloostrova. Bílé je postavené na tramínu, ryzlinku a chardonnay, růžové tvoří merlot, cabernet sauvignon a rulandské modré, zatímco červené je cuvée tělnatých odrůd, jako je místní merlot, cabernet franc a velmi specifická odrůda gamay.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.