Sociální sítě
Nahoru

Černá pasta Blackwood na svěží dech a bílé zuby

Abyste dosáhli bílých zubů, není potřeba silné chemie. Postačí správná zubní pasta s šetrným, ale účinným složením. Černá pasta Blackwood od značky SPLAT navíc zajistí i dlouhodobě svěží dech a zdravé dásně.

Sytě černou barvu zubní pastě Blackwood dodává aktivní uhlí, které má zároveň bělicí účinek a také absorbuje nepříjemný zápach z úst a nechává zuby perfektně čistě a dokonale hladké. Výtažek z jalovcových bobulí má navíc antibakteriální účinek a udržuje zdravé dásně. Dodává také pastě její příjemnou svěží chuť.

Pasta Blackwood také obsahuje speciální kombinaci aktivních složek, které odstraňují zubní plak a zabraňují jeho opětovnému vytváření. Součástí je například vysoce účinná složka biosol, která má protizánětlivé účinky, omezuje růst patogenních bakterií, a rovněž pozitivně ovlivňuje hygienu dásní.

Pasta stojí 199 Kč, prodává e-shop pasta-splat.cz.

Šetrné složení zubní pasty Blackwood neobsahuje fluoridy a je tedy vhodná i pro osoby se sklonem k alergiím. Dále neobsahuje pěnivou složku SLS, antiseptika triklosan ani chlorhexidin nebo umělá sladidla sacharin.

Klinické testy ukázaly, že po čtyřech týdnech používání jsou zuby bělejší až o 2 tóny dle stupnice Vitapan. Čisticí účinek potvrdilo 97,3 % zúčastněných, protizánětlivý účinek 93,8 % a krvácení dásní se zlepšilo u 70,6 %.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.