Sociální sítě
Nahoru

Zdraví začíná uvnitř a pod oblečením!

Jak si zachováváme své zdraví? Léky, pravidelnými prohlídkami u lékaře, prevencí či vitamíny před jídlem či po jídle? Vybíráte si zdravé saláty a každý den chodíte na dlouhé procházky, volíte bio kvalitu produktů a máte pocit, že děláte pro sebe to nejlepší co můžete? Samozřejmě, tohle všechno vašemu zdraví pomáhá, ale víte o tom, že pro udržení si dobré zdravotní kondice je nezbytné si vybrat i správné spodní prádlo? Ano, čtete správně. Dámské kalhotky či pánské boxerky, tam to všechno začíná, protože zdravá mikroflóra je základem každého imunitního systému.

Dámské kalhotky – jaké je tedy vhodné vybírat?

Stalo se vám někdy, milé dámy, že jste si museli během dne vyměnit spodní prádlo, měli jste nepříjemný výsyp nebo vaginální mykózu? Tohle je příznakem toho, že něco není v pořádku. Jak tedy vybírat? Kalhotky musí sednout velikostí, střihem, ale zejména vhodným a prodyšným materiálem. Tímto materiálem je stará známá bavlna, která se osvědčila v šatníku ve formě triček, kalhot, mikin… Proč jí nedat šanci, pokud se jedná o dámské kalhotky? Je prodyšná, nezpůsobuje alergie a výborně padne. A tohle je pár bodů, které jsou důležité, pokud se jedná o kalhotky. Bakterie, záněty a jiné nepříjemnosti vznikají ve vlhkém a teplém prostředí, to je důvod, proč je prodyšnost tak žádaná, samozřejmostí je i eliminace zápachu.

Přidejme k tomu správnou péči, používat co nejméně mýdla, upřednostňovat praní dámských kalhotek v rukách a voilá – vaše problémy se vypaří během pár dní.

Jakkoli chápeme vaši touhu vypadat hravě, atraktivně a sexy, v případě kalhotek doporučujeme zvolit volný, nepřilnavý střih, tzv. „kalhotky alá babička“. Nevypadají sice atraktivně a určitě byste v nich partnerovi striptýz nedělala, ale na běžné nošení nenajdete lepší kousek zdravého oblečení jako bavlněné, volné kalhotky.

Pánské boxerky – i na vašem zdraví záleží a není to jedno!

Stejně jako u žen, i u mužů velmi výrazně záleží a je velmi podstatné spodní prádlo, které je základem zdravého fungování organismu a zachování pevného zdraví.

Zásady zde platí v podstatě stejné jako u žen. Proč však právě pánské boxerky a ne nějaký jiný typ pánského spodního prádla? Jde o střih, který je nejvhodnější, co se týče pánů. Jako materiál se doporučuje prodyšná bavlna a stejně jako u žen, prát své spodní prádlo v rukou bez mýdla nebo v případě většího znečištění ve velmi jemném pracím prostředku. Tohle je způsob jak se o sebe příkladně starat – jak o své tělo zvenčí, tak i zevnitř a pěkně od začátku, od spodního prádla. Pánské boxerky jsou jedny z nejvhodnějších typů spodního prádla.

Jak jsme probírali výše v článku, zdraví začíná v nás a je jedno kolik zeleniny a ovoce denně zkonzumujeme a vitamínů k tomu, pokud nebudeme vybírat spodní prádlo, které nebude ekologické a zdravotně nezávadné, nemůžeme od svého těla očekávat, že nebudou se v něm množit zdravotní problémy. Protože péče o svou mikroflóru „tam dole“ je to nejlepší, co pro své tělo můžeme ze zdravotního hlediska udělat. A tím si své pohlavní zdraví zachovávat po celý život. A na toto všechno stačí pouze správné spodní prádlo – zdánlivá maličkost!

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.