Sociální sítě
Nahoru

Svěží. Ženská. Květinová. – Green Tea Pear Blossom

Elizabeth Arden Green Tea collection mezi sebe vítá Green Tea Pear Blossom. Je to nejnovější vůně, která doslova kvete a probouzí vaše smysly jasnou a delikátní vůní.

Balení připomínající sluncem zalitou louku zdobí žluté hrušky se světle zelenou barvou a s jemnými bílými hruškovými květy. Cena je 490 Kč za 100 ml.

Vůně je svěží díky hruškovému květu a zelenému čaji. Ztělesňuje čerstvé květiny projasněné sluncem a s dotykem hrušky. Je tak sladká, že byste ji chtěli i ochutnat, to především díky hrušce Anjou. Fazety vůně se rozprostírají s lahodným ovocem v objetí akordu zeleného čaje a květu stromu Anjou hrušky. Vůně je zakončena zářivým dotykem pižma a ambry. Dodávají povzbuzující pocity.

Vůně je inspirována jemnými, bílými květy, které se nacházejí v přirozeném množství na stromech zelených hrušek Anjou. Hruškový květ zeleného čaje je jako pocit držet velkou hromadu vonných květů v obou rukou a jemně do nich položit obličej,“ nechává se slyšet master parfumer Rodrigo Flores-Roux.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.