Sociální sítě
Nahoru

Speciální „capsule“ kolekce kabelek Serpenti

Římská luxusní značka, mladá a talentovaná tokijská designérka a nejslavnější had na světě. Bvlgari a Yoon, brilantní žena v čele nové vlny návrhářů, představují “Serpenti Through the Eyes of Ambush”, limitovanou edici kabelek a doplňků, které vznikly v rámci této zajímavé spolupráce.

Ambush x Bvlgari je další inspirativní kapitolou v cyklu s názvem Serpenti Through the Eyes Of, jehož historie se začala psát v roce 2017. Kolekce je bezprecedentní interpretací nadčasové kabelky Serpenti Forever, nezpochybnitelnou ikonu luxusní římské značky.

Yoon je známá pro popkulturu, která formovala její otevřenou mysl a rozmanitou kreativitu. Je proslulá svými kreacemi inspirovanými skutečným životem a špičkovým dotykem. Dnes se s novou výzvou zpochybňuje: „Touto kolekci kabelek jsem chtěla vyjádřit odvážný a moderní charakter Serpenti. Hadi jsou úžasná a fascinující stvoření, ale v podání Bvlgari se stal též kouzelným symbolem neustálého vývoje. Přírodní krása se potkává s lidskou kreativitou pod taktovkou moderní estetiky.“

Živé barvy, neuvěřitelně měkké křivky odkazující na ohromující přírodní krásu hada a svěží, cool design jsou jádrem vize návrhářky Yoon. Yoon, inspirovaná krajtou stromovou, která žije v jihovýchodní Asii a je pozoruhodná svými výraznými barvami a fascinujícím pohybem, navrhla pro tuto kolekci tři nové modely: kabelka Serpenti přes rameno, všestrannou ledvinku a až nebezpečně úchvatnou společenskou kabelku Serpenti Minaudière.

Kabelka Serpenti přes rameno ztělesňuje každodenního praktického, ale vždy luxusního ducha kolekce, je vyrobena z neuvěřitelně měkké kůže nappa a chlubí se umně prošívaným tělem. Yoon přidala avantgardní accent v podobě zvýrazněných linií a robustních kovových detailů. Kabelka svými křivkami evokuje smyslnost hadího těla. Zvlněná horní rukojeť a odnímatelný ramenní popruh umožňují bezpočet možností stylingu v dynamickém duchu kolekce Serpenti. Kabelka se nabízí v několika brilantních odstínech – v černé, jasně modré, fialové a jasně zelené.

Ve stejné zářivé barevné paletě je i ledvinka Serpenti, která by neměla chybět v žádném šatníku. Obdobně jako had, který neustále mění svůj tvar, i tento doplněk nabízí nekonečně možností stylingu a skvěle poslouží na denní i večerní příležitost. Avantgardní i všestranná ledvinka, kterou můžete nosit 24 hodin denně, má odepínatelný pásek i popruh přes rameno. Lze ji nosit kolem pasu nebo cross body, ale i jako stylovou malou kabelku přes rameno.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.