Sociální sítě
Nahoru

Toužíte po očích bez vrásek, otoků a tmavých kruhů?

Profesionální francouzská kosmetika Sothys přichází s novou řadou péče o oční kontury Prescription Jeunesse, která nabízí okamžité výsledky k dosažení svěžího a mladistvého vzhledu očního okolí, bez tmavých kruhů a váčků.

Tato řada je vhodná pro ženy i muže všech věkových kategorií a typů pleti:

• od 25 roku pro zachování zdravě a mladistvě vypadajícího očního okolí,

• od 45 roku pro zmírnění známek stárnutí, vrásek, tmavých kruhů, váčků a otoků očí,

• všechny, kteří by chtěli odložit zákroky estetické medicíny nebo jsou vystaveni modrému záření z obrazovek a monitorů, častému překonávání časových posunů, málo spánku, probdělým nocím atd.

Oční kontury jsou nejtenčím a nejkřehčím místem na vašem obličeji. Jsou vystavovány nepříznivým vlivům vnějšího okolí a více než 10 000 mrknutí denně. Bez ohledu na to, kolik je vám let, odráží váš celkový stav, únavu, stres apod. Rychle se zde projevují na první pohled viditelné známky stárnutí: tmavé kruhy pod očima, otoky a hluboké vrásky.

Sothys přichází s novou řadou oční péče s vysoce regeneračním komplexem, který byl speciálně vyvinutý Pokrokovým výzkumem Sothys, aby chránil oční okolí, omezil tvorbu vrásek, tmavých kruhů a otoků. Oftalmologicky testovaný program pro citlivé oči a uživatele kontaktních čoček, bez parfemace a s vysokou mírou snášenlivosti.

Synergický program Sothys Prescription Jeunesse je složen z profesionálního salonního ošetření a produktů domácí péče.

Ošetření v salonu:

Profesionální kryo ošetření očního okolí pomáhá v šesti krocích okamžitě zmírnit známky únavy a projevy stárnutí, redukuje vrásky, tmavé kruhy a otoky očního okolí a přináší okamžitě vyhlazení a zpevnění. Výsledky ošetření se speciálními porcelánovými lžicemi, které mají okamžitý odlehčující a chladivý efekt, pocítíte již po první aplikaci, po třetím ošetření bude změna k lepšímu vám i okolí zcela zřetelná.

Domácí péče:

Pro domácí péči o oční kontury přináší značka Sothys inovované produkty s vysokou účinností, které řeší specifické problémy citlivé oblasti okolo očí.

Projasňující oční krém pro redukci vrásek, tmavých kruhů a otoků s velmi jemnou texturou je speciálně určený k redukci hlubokých vrásek, tmavých kruhů a zmírnění otoků očí. Hlavní aktivní látkou je výtažek z lněného semínka a vysoce regenerační komplex (Tri-peptidy, Vitamin B5, Kyselina hyaluronová o vysoké molekulové hmotnosti) pro zachování mladistvého vzhledu očí.

Kryo roll-on proti otokům očí s velmi svěží texturou a kovovými kuličkovými aplikátory zanechává jemnou vrstvu gelu a okamžitě redukuje otoky očních kontur s chladivým “kryo efektem”. Pro redukci otoků je doporučován ráno, pro zklidnění očních kontur namáhaných únavou se aplikuje večer nebo během dne pro okamžitý chladicí účinek.

Korektor na tmavé kruhy pod očima je příjemná, lehce tónovaná pudrová emulze s účinnými aktivními látkami vybranými pro své specifické účinky na tmavé kruhy pod očima. Díky sametové a tající textuře lze produkt velmi snadno aplikovat, vyhovuje všem tónům pleti a okamžitě projasňuje oční okolí. Použijte ráno po aplikaci očního krému a před make-upem nebo podle potřeby kdykoliv během dne.

Expresní oční maska je jednorázová textilní biocelulózová maska pro okamžité oživení očního okolí. Maska je napuštěna pečujícími složkami, které dodají jemnému očnímu okolí okamžitou svěžest a mají neuvěřitelný zjemňující efekt. Maska příjemně chladí, zbavuje otoků a oční okolí opravdu krásně projasní.

Tip 1: masku můžete pro více osvěžujíc účinek před aplikací uchovávat v lednici.

Tip 2: pokud pospícháte, masku můžete také použít během dne přímo na make-up.

Nová kosmetická řada péče o oční kontury Sothys Prescription Jeunesse nabízí okamžité výsledky k dosažení svěžího a mladistvého vzhledu očního okolí, bez tmavých kruhů a váčků. Salonní ošetření a produkty domácí péče s aktivními přírodními látkami pro rychlý a jednoduchý kosmetický rituál, speciálně vyvinutý pro vaše oční okolí jsou pro vás připraveny ve spolupracujících salonech Sothys.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.