Sociální sítě
Nahoru

Vodka Russian Standard inspirovaná vzácným malachitem

Historie vodky Russian Standard sahá až do carského Ruska, kdy jeden z nejznámějších vědců D. I. Mendělejev předsedal carské vládní radě zodpovědné za normu a recepturu pro výrobu kvalitní ruské vodky.

Tehdejší klíčová měřítka kvality ctí vodka Russian Standard dodnes. Jedním z tajemství její výroby je přístup k vysoce kvalitnímu vodnímu zdroji z ledovcového jezera Ladoga, které má na rozdíl od evropských jezer třikrát měkčí vodu a obsahuje pouze zlomek minerálů.

Z toho důvodu ji vědci popisují jako „živou vodu“. Další klíčovou surovinou pro její výrobu je ozimá pšenice, obsahující méně nečistot než ostatní plodiny, z nichž se vodky obvykle vyrábí. Předtím, než je vodka Russian Standard filtrována, prochází více jak dvěma sty fázemi destilace, aby získala svůj přirozeně čistý charakter. Russian Standard vodka povyšuje smýšlení o klasické vodce na hodnotný destilát, jenž v sobě snoubí vztah a úctu k tradici i autentickou, výjimečně jemnou chuť.

V pořadí již sedmá limitovaná edice vodky Russian Standard je inspirovaná jedním z nejkouzelnějších drahých kamenů, které se v Rusku nacházejí, malachitem. Kámen oslavovaný za ruské dynastie Romanovců se stal materiálem klenotníků a umělců i synonymem luxusu. Po předmětech z malachitu všichni toužili.

Zářivě zelené odstíny a plynulé linie tohoto vzácného minerálu byly základem pro vytvoření letošní speciální edice, která představuje komplexní, dynamický a neustále se vyvíjející duch vodky Russian Standard. Russian Standard Malachite skrývá klenot i uvnitř lahve – kombinací dlouholetých zkušeností a nejlepších ruských ingrediencí vzniká výjimečný destilát s lehkou, ovocnou vůní a dlouhou, plnou dochutí.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.