Sociální sítě
Nahoru

Fine dining z pohodlí domova

Pražská fine dining restaurace Benjamin si s rokem 2021 připravila novinku, která nezná obdoby. Špičkoví šéfkuchaři, kteří oslinili michelinské komisaře, nabízí servis až domů. Každý den si zaslouží oslavu.

Jde o nadstandard z vysoké gastronomie. Talentovaní kuchaři dojedou na místo objednání a připraví v domácím prostředí chuťový zážitek podlamující kolena. „Už nikdy bez Benjamina,“ to zatím zaznívá z obsloužených domácností. Zážitek v kruhu nejbližších nemá obdoby. Hranice tohoto zážitku začínají od Prahy na všechny strany po celé republice. Gastronomické rozmazlování si zaslouží nejen velkoměsta.

Tohle je wow level, který celonárodní gastronomie potřebuje. Dobré jídlo nezná hranic a lze zvolit degustaci v daném počtu osob. Čísla se pohybují min 6 osob, jenž každá platí 1000 Kč, 5 osob každá 1200 Kč, 4 osoby s rozpočtem na hlavu 1500 Kč. Nezašpiněná kuchyň je zaručena a chutě k nezaplacení, ideální kombinace. „V rámci domácího servisu si dovezeme veškeré ingredience, nádobí i prostírání, abychom tak docílili vysokého komfortu,“ dodává Štěpán Návrat.

Objednávky na mailu norska@benjamin14.cz či na telefonním čísle 774 141 432. Menu lze vždy předem připravit dle preferencí objednavatele.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.