Sociální sítě
Nahoru

Ford a Google uzavřely partnerství s cílem přinést jedinečné služby

Společnosti Ford a Google dnes oznámily jedinečné strategické partnerství s cílem urychlit transformaci společnosti Ford a přinesou nový zážitek z připojených vozidel.

Ford také označil Google Cloud za svého preferovaného poskytovatele cloudových řešení, což mu umožňuje využít jedinečných znalostí Googlu v oblasti dat, umělé inteligence (AI) a strojového učení (ML). Díky tomuto šestiletému partnerství – počínaje rokem 2023 – budou miliony nových vozidel Ford a Lincoln ve všech cenových kategoriích vybaveny systémem Android s integrovanými aplikacemi a službami Google.

Ford a Google v zájmu podpory těchto inovací zakládají novou skupinu pro spolupráci, nazvanou Team Upshift. Díky využití talentů, jejich nápadů a potenciálu obou společností posune Team Upshift hranice transformace Fordu, zpřístupní velmi osobní uživatelskou zkušenost zákazníkům a přinese nové příležitosti pro využití práce s daty. To může zahrnovat projekty od vývoje nových tzv, zákaznických zkušeností při koupi vozidla až po vytváření nových nabídek, spojených s vlastnictvím vozu na základě práce s daty atd.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.