Sociální sítě
Nahoru

Když se rocková hudba a móda odráží ve vůni

Rozmanitá, ale zároveň jednotná značka Zadig & Voltaire je poháněná radostí, rockem, elegancí a svobodou. Nová vůně je nápadem Cécilie Bönströmové, umělecké ředitelky společnosti. THIS IS US! je vůně jak pro ni, tak pro něj. Jedním slovem: univerzální. Více Zadig než kdy jindy, završuje linii THIS IS!, uvedenou na trh v roce 2016. Žádné pohlaví, žádný věk, žádné hranice.

Nalomená strana skleněného flakonu je charakteristickým znakem flakonů linie THIS IS US!, je okamžitě rozpoznatelný. Tentokrát je však černobílý THIS IS HER! a THIS IS HIM! jsou mimo obraz. THIS IS US! evokuje křišťálovou čistotu a utvrzuje hesla: NO GENERATION, FREEDOM, FOREVER YOUNG… Vůně je k dostupná ve velikostech 30, 50 a 100 ml a je inspiraci ze současného umění (s cenami 1 400 Kč, 1 890 Kč a 2 490 Kč).

Vůně THIS IS US! Je vytvořena parfumérkou Mathilde Bijaoui. Tato vůně sklouzává po holé kůži doslova jako kašmírový svetr – ikonický kousek šatníku Zadig&Voltaire. Základní nóta santalového dřeva, která je i v ninii THIS IS HER! a THIS IS HIM! je doslova pulzujícím srdcem celé vůně. To podrhuje smyslná vanilka a pačuli. A také?! Pižmové noty vytvářejí scénu pro pocit zadigoského rocku. Smyslné a výbušné akordy, to je to, co spolu se santalovým dřevem tato vůně vyzařuje.

Mathilde Bijaoui také vyvinula dva boostery. Dvě vůně, které můžete kombinovat s vůní THIS IS US!. Jejich kombinace závisí na vaší náladě. Máte uvolněnou náladu? Jděte do THIS IS FREEDOM! Obsahuje nóty konopí a vetiveru a v nich se prolíná exotický výtažek timuru s bylinným nádechem extraktu zeleného čaje. Cítíte se šťastně? Sáhněte po THIS IS HAPPINESS! Sluneční dřevitá olfaktorická svěžest symbolizovanou ingrediencí orcanox a Jungle Essencí kokosu.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.