Sociální sítě
Nahoru

Bvlgari: Jediný způsob, jak se zbavit pokušení, je podlehnout mu

Při hledání nových neomezených inspirací pro oživení kreativity se značka rozhodla zaměřit na jednu z nejsymboličtějších a nejsvůdnějších ingrediencí dámských parfémů vůbec, a to s hlubokým ponořením se do jeho tajemné historie.

Esence z tropické byliny pačule s typickou hřejivou zemitě kořeněnou vůní patří k největším vonným požitkům rostlinné říše. Do parfémů se přimíchává jako afrodiziakální složka zdůrazňující smyslnost a historie tohoto jeho použití sahá až do antických dob, ve kterých byla ceněna stejně jako zlato. Později byla oblíbená k provonění jemného hedvábí a šátků a v 70. letech se dokonce stala symbolem rebelského hnutí za svobodnou mysl.

SPLENDIDA BVLGARI nás zve na cestu po nedostižném světě pokušení, při níž nás zavede na místa plná lákadel a tělesných svodů, v lehce provokativní náladě. Přináší vzrušující podněty pro smysly a zahaluje nás do intenzivně stimulujících požitků ze své vůně.

Pačuli je srdcem celé chypre květinové vůně SPLENDIDA BVLGARI z dílny parfumérky Sophie Labbé. Věrná dědictví značky Bvlgari ladila podobu Patchouli Tentation s precizností mistra šperkaře. Pod jejím zkušeným nosem vznikla zářivá vůně, obklopující svoji nositelku jako šál ze vzácné látky, oslavující jeden z největších darů přírody a představující chypre vůně v novodobém pojetí.

K vytvoření této nové provokativní vůně použila parfumérka Sophie Labbé trio esencí pačuli rozvíjející se v neodolatelné pokušení. Jedna z nejsvůdnějších složek z palety parfumérů má mnoho rozmanitých tváří. Pro novou vůni SPLENDIDA BVLGARI Patchouli Tentation zvolila Sophie Labbé tři elementy exkluzivně vytvořené pro Bvlgari, ukazující různé odstíny pačuli.

Okouzlující a naprosto neodolatelná směs chypre květinových vonných tónů vyjadřuje nepřehlédnutelnost a zároveň svůdnou ženskost. Vdechuje život novým emocím díky smyslné a hluboce návykové Pačuli, jež odkrývá svoji zářivost v novém Eau de Parfum: PATCHOULI TENTATION.

Pro úvod vůně parfumérka zvolila Patchouli oil Bali Flores, esenci získanou z velmi vzácné pačule pěstované na malém ostrově, dodávající vůni jedinečné mořské tóny, jež zjemňují její typickou výraznou zemitost. Sophie Labbé této esenci přezdívá „blonďatá pačuli“, díky jejímu sametovému nádechu. V kombinaci s bohatým akordem bílé broskve vznikl jemný ovocný buket, který je čistou a zářivou předehrou k výraznějším tónům vystupujícím na povrch později.

V srdci vůně stojí jedinečná esence Patchouli Heart Exclusive, speciálně vytvořená pro značku Bvlgari. Čistá esence evokuje ryzost a bohatost této drahocenné složky. Je mnohem silnější a pronikavější než pačuli v úvodu, a tím působí důrazněji. Doprovází ji zde absolut z italského kosatce, dodávající kompozici přirozenou eleganci a podtrhující její exkluzivitu.

A konečně Patchouli oil Nilam z Indonésie v základu vůně představuje tu nejautentičtější, zemitou, temně kafrovou tvář pačuli s kořenovými akcenty, dodávající kompozici absolutní intenzitu podtrhnutou akordem bílého pižma.

Tyto tři vrstvy vůně představující různé tváře této oblíbené vonné esence a společně utvářejí charismatický chorál pačuli, který je ryzí a zemitý, a zároveň sametový a průzračný – díky tomu je SPLENDIDA BVLGARI Patchouli Tentation naprosto unikátní a neodolatelnou kreací. Představuje nadčasové a luxusní vyjádření ženskosti.

Parfém bude k dostání ve vybraných sítích parfumerií Douglas a Marionnaud za 4 050 Kč/100 ml, případně 2 020 Kč/30 ml.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.