Sociální sítě
Nahoru

Vysněné svatební šaty z krejčovství Tessuto

Svatební den by měl být jedním z nejkrásnějších životních zážitků. A to i přes všechno komplikované plánování, které s sebou tento velký den nese. Pokud se na zařizování svatební hostiny či výzdoby necítíte, vždy ho můžete nechat na svatební agentce. Je však jedna záležitost, která se bez přítomnosti budoucí nevěsty neobejde.

Svatební šaty jsou zlatým hřebem celé svatby – vždyť právě k nim se stáčí zraky všech hostů i budoucího manžela.

Ať už o svatebních šatech žena sní od svých pěti let a do posledního stehu ví, jak by měly vypadat, nebo nemá o jejich vzezření zatím žádnou konkrétní představu krejčovství Tessuto si dokáže poradit. Jejich tým dokáže všechny vybrané šaty zkombinovat dle představy budoucí nevěsty a ušít tak, aby lichotily její postavě.

Rodinné krejčovství Tessuto myslí i na ty nejmenší detaily. Mistryně svého oboru, paní krejčová Soňa, klade velký důraz nejen na to, aby šaty perfektně kopírovaly postavu a tím se staly pohodlným modelem, ve kterém s radostí stráví celý den, ale zároveň se soustředí i na ručně přišívané detaily, jakými jsou našité perličky, přišité zdobné krajky, či ručně vytvářené květy.

Krejčovství Tessuto je po celou dobu realizace zakázky plně k dispozici. Od vytvoření autorského návrhu, jehož jste důležitou součástí, po výběr materiálu, přes jednotlivé zkoušky šatů až po samotné předání. „Podstatné je pro nás nejen přání nevěsty, jak mají svatební šaty vypadat, ale i samotné místo konání svatby. Šaty se vždy navrhují tak, aby elegantně zapadly do celkového svatebního konceptu a staly se nezapomenutelnou třešničkou vašeho velkého dne“, dodává Eliška Trnka, majitelka krejčovství.

Tessuto pro svatební den nezhotoví pouze šaty pro nevěstu. Na míru vytvoří také ženichův oblek, jenž ke svatebním šatům perfektně padne, nebo šaty pro družičky, které tvoří podstatnou součást svatebního průvodu. Služeb krejčovství mohou využít také rodiče, a nakonec i ti nejmenší.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.