Sociální sítě
Nahoru

Kolekce plavek LISCA pro nadcházející sezónu

Kolekce Lisca Swimwear 2021 nabízí širokou škálu stylů. Přední návrhářka značky LISCA, Suzana Goriše, kladla důraz především na víceúčelové použití. V dnešní době se v módním průmyslu řeší především udržitelnost a dopady na životní prostředí.

Nová plavková kolekce LISCA si dala záležet na výběru kvalitních materiálů, jenž se dají transformovat dle užítí. Suzana Goriše: ,,Hledáme investiční kousky nejen k překonání ročních období, ale také k transformaci ze stylu pláž-bar a bazén-ulice.

Design byl inspirovaný Balkánem, odkud značka pochází. Čili svěží mořský vzduch a příroda v rozkvětu. To je vyobrazeno v nadčasové námořní a květinové tématice, čerstvým grafickým designům a živým barvám.

Vybere si každá náročná žena. Kolekce nabízí řadu střihů, trendy odvážné i poněkud střídmé, aby lichotily ženám všem postav. Jde o módní návrhy, ve kterých se má každá ze zákaznic cítit pohodlně a sebejistě.

Suzana Goriše prozrazuje: ,,Móda a trendy se neustále mění, a po určité době se opět vrací. Samozřejmě vás módní barvy, střihy a vzory přitáhnou. U plavek je to velmi podobné, důležité je, aby každé ženě sedl zvolený střih. Není však pravidlem, že co je módní, padne každému. Ani každá barva se nehodí ke každému tónu kůže.

Každou ženu jistě přilákají trendy kousky, ale s ohledem na svou postavu si vybere vhodný kousek v kolekci, která jí nejvíce vyhovuje. Proto je pro LISCU důležité, aby letní plavkové kolekce, byly sestaveny tak, aby se v ní “našly” zákaznice s různými přáními a potřebami.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.