Sociální sítě
Nahoru

Proč se vyplatí investovat do hi-tech produktů?

Co mají společného matematika a péče o pleť? Ukazuje se, že hodně, obzvlášť chceme-li být vědomými spotřebiteli, kterým jde spíš o kvalitu, než o kvantitu. Víme, že to není zrovna lehký úkol, a to zejména v dnešní době, kdy na nás slevy křičí ze všech stran.

Před přidáním dalšího produktu do nákupního košíku je proto důležité vědět, zda se atraktivní cena promítá také do kvality. Ve FOREO udělali tento domácí úkol za nás a propočítali, kolik skutečně lze ušetřit investováním do dražších pleťových přístrojů.

Nakupujte chytře

Jednorázový výdaj ve výši několika tisícovek korun se na první pohled může jevit jako příliš vysoká částka… Z dlouhodobého horizontu jde ale o investici, kterou navíc nezatěžujete životní prostředí zbytečným odpadem produkovaným nekvalitními a poruchovými přístroji ani bateriemi, které jsou pro přírodu škodlivé. Při nákupech se snažte vyvarovat ukvapeným rozhodnutím a vybírejte si produkty vědomě.

Investice do krásy

Co se porovnají účinky pleťového přístroje, například UFO 2, s návštěvou kosmetického salonu? Benefity budou ještě větší. Jednorázové ošetření v běžném salonu zahrnující masáž obličeje a pleťovou masku stojí přibližně 500 Kč. Podobného efektu ale lze dosáhnout i doma, stačí k tomu sonický přístroj UFO 2 s cenou přibližně 7 000 Kč, což vychází na 14 návštěv kosmetičky. UFO 2 ale vydrží mnohem déle a navíc pleti poskytuje další výhody – díky správné kombinaci teploty a intenzity pulzací napomáhá lepšímu vstřebávání účinných látek z masky, krému nebo séra, otevírá póry a uvolňuje obličejové svaly. Díky zabudované funkci kryoterapie snižuje otoky a zpevňuje pokožku, zatímco LED světlo působí proti vráskám, akné, zarudnutí a rozjasňuje pleť.

Čísla nelžou

Pokud byste se chtěli nechat hýčkat kosmetičkou dvakrát do měsíce, za něco přes půl roku byste vyčerpali rozpočet, který by zaplatil jeden přístroj UFO 2. Ten ale při správné údržbě je možné používat klidně i dalších 10 let. Nemluvě o přidružených výdajích, jako je cestovné a ostatní služby, například LED světlo či kryoterapie. Pokud byste v rámci domácího ošetření rádi použili masku z dílny FOREO, ta nejdražší vyjde na necelých 100 korun. A to je 5 ošetření v kosmetickém salonu. Nemluvě o tom, že není potřeba nikam cestovat, čímž každý šetří také svůj čas.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.