Sociální sítě
Nahoru

Jaro volá po barevných kabelkách

Také netrpělivě vyhlížíte jaro jako my a nemůžete se dočkat všech těch krásných barev, které nás začnou obklopovat? Své čekání si zkraťte tím, že dny jeden po druhém začnete rozsvěcovat barvami na módních doplňcích, mezi které bezesporu patří kabelka nebo peněženka. Milujete červenou, nebo vás víc nabíjí oranžová? Co zkusit modrou, nebo zelenou? Nebo své oblíbené barvy zkombinujte a radost násobte. Tak jako to umí kabelky Folbeurky.

Folbeur Petit Arancia: Velká stylová oranžová kabelka (12 500 Kč) , která není ani příliš velká, ani příliš malá. Snadno se vám do ní vejde kniha, peněženka, 13” notebook a mnohem víc.

Česká značka kožených kabelek a doplňků FOLBEUR je plná barev, tvarů a také novinek. Návrhářka značky Markéta Folberová se rozhodla již na podzim u své novinky crossbody kabelky Macaron Grand využít kontrastu barev a spojit dvě dohromady. Stejnou hravost vtiskla na jaro i peněženkám Tartelette Petit a Tartelette Grand.

Folbeur Tartalette Grnd je velká peněženka, která má nadčasový minimalistický design. Je vyrobena z té nejkvalitnější italské usně a vyjde na 3 100 Kč.

Prostor dala i barvě, která doplní jakoukoliv jinou, a tím se stává nadčasovou. Najdete ji pod názvem Cipria a jedná se o kabelky pudrové barvy. Jestliže barvy milujete stejně jako značka FOLBEUR, rozhodně je čas je ukázat. „I když na oblečení miluji černou, šedou nebo béžovou klasiku, barvy na doplňcích mě baví střídat. Velmi často mě uvidíte s mou oblíbenou malou oranžovou kabelkou Macaron Petit nebo šedou Macaron Grand se žlutou podšívkou,“ říká o svých oblíbených kouscích návrhářka Markéta Folberová. A jaký FOLBEUR kousek zvítězí u vás?

Co je jejich doménou? Jsou malé tak, že se vám vejdou do jakékoliv kabelky. Ale dost velké na to, aby se do nich vešly všechny bankovky, mince i karty. Nikdy je v kabelce nebudete hledat, protože září jasnými barvami. Kvalitní kůže a minimalistický design je činí nadčasové. Ve vaší kabelce se usídlí na dlouho. Vybrat si můžete ze dvou velikostí – malou Tartelette Petit a velkou Tartelette Grand.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.