Sociální sítě
Nahoru

Bistro La Cucina rozšířilo portfolio, potěší i novým e-shopem

La Cucina, italské bistro v srdci pražských Holešovic, které v Tusarově ulici nahradilo podnik La Bottega, se rozhodlo z pochopitelných důvodů poněkud změnit svou strategii, respektive rozšířit své nabízené portfolio.

Útulný prostor restaurace, kterou si většina z nás pamatuje praskající ve švech, totiž v nejbližších dnech obdivovat nebudeme, stejně jako si neužijeme pozornost vždy vstřícného personálu, který s profesionalitou sobě vlastní vždy dokázal zpestřit jakýkoli den. To ovšem neznamená, že pravidelní vyznavači italských chutí musejí strádat.

Bistro La Cucina Tusarova nabízí nejenom take away menu, ale také nabízí produkty své vlastní výroby z těch nejlepších surovin. Ty lze vyzvednout jak na místě, ale také si je snadno objednat domů. Čerstvé těstoviny, chleba s neuvěřitelně křupavou kůrkou či dezerty do skleniček už nyní nabízí internetový obchod s potravinami Rohlik.cz, obdobný sortiment ale nabídne i Makro nebo třeba obchodní dům Billa v Čestlicích.

Kompletní portfolio, ať už to jsou čerstvé těstoviny, domácí omáčky k nim nebo také omáčky k masu, případně ve vlastní pekárně vyráběný italský chléb a pečivo, lze nově pořídit na e-shopu La Cucina. Na něm nechybí ani vyhlášené dorty a originální dezerty do skleniček šéfcukrářky Paoly Caddeo. Samozřejmostí je také doplňkový sortiment, jako jsou prvotřídní vína – vždyť právě ty pomáhají definovat italskou gastronomii.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.