Sociální sítě
Nahoru

Odvážné pojetí růže ve třech dějstvích

Ve vůních se objevuje tolik růží, ale kde je odvaha? Existuje mnoho příběhů. Mathilde Laurent, dvorní parfumérka domu Cartier, nemá ráda archetyp růže, který vnímá jako znak ženskosti uschlý před rozkvětem a touží vrátit této květině tu pravou podstatu.

V pražském butiku Cartier lze 75ml parfém pořídit za 7 250 Kč

Avantgardní pojetí kolekce nových exkluzivních vůní, ve kterých hraje hlavní roli růže se představuje ve třech dějstvích. Růže Cartier nejsou pokorně submisivní, hrdě ukazují svou odvahu i své trny.

Nové originální vůně s třemi variacemi pojetí růže přebírají vládu nad kolekcí High Perfumery domu Cartier. Vůně vytvořené oddělením pro exkluzivní parfémy, parfémové vody a toaletní vody odráží osobitost a dokonalost s využitím sofistikovaných ingrediencí a materiálů. Pojďme objevit růži Cartier, která zůstává svěží, divoká a především odvážná.

Toaletní voda PURE ROSE CARTIER z kolekce Les Épures de Parfum vás pohltí čistou podstatu růže. Právě nalezená v přírodě, plná života a vůně, která pulzuje svěžestí a prostupuje všemi čichovými buňkami. Žádné jiné „ozdoby“, jen čisté opojení z růže, která nabízí svou autentickou a ryzí krásu.

Parfémová voda L’HEURE OSÉE CARTIER z kolekce Les Heures de Parfum je růží zcela punkovou. Ne, tato růže není roztomilá! Nenosí tu pastelovou barvu, kterou zbožňují malé holčičky. Je výrazná jako ruměnec ve tváři. Ostrá a jasná, její charakter nejlépe vyjadřuje šest písmen – ODVAHA. Nastává éra výrazné růže, která jde s dobou a s tím, co je svěží, popové a ikonické jako styl Andyho Warhola.

Poslední z trojice je OUD & PINK CARTIER z kolekce Les Heures Voyageuses. Tato parfémová voda představuje šokující, androgynní růži oděnou jen do smokingu. Vůně míchá květinové tóny s mužskými a drsnost s jemností. Vůně pro ženy, které rády flirtují s protiklady a zbožňují mužské vůně. Vrhněte se do hlubin silného oudu, oblečená jen do smokingu. Prostě nezastavitelná.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.