Sociální sítě
Nahoru

Rozšíření barevných kolekcí Folbeur

Přestože tuzemský výrobce kabelek, peněženek a dalších stylových doplňků zasvětil letošní rok převážně barvičkám, rozhodl se ještě překvapit. Nové podání doplňků v kombinaci šedé a žluté je absolutně fantastické – krásným vyjádřením klasiky a energie.

Dvě barvy, které budou letošní rok vidět všude. Značka FOLBEUR je spojila dohromady a vytvořila kontrastní crossbody kabelku Macaron Grand, kterou lze nosit na dva způsoby. Elegantně v ruce za malé držadlo, nebo cool a prakticky na rameni či přes dlouhý popruh. Jestliže vám tato kombinace přijde málo barevná, podívejte se na další spojení barev, které návrhářka kabelkám vtiskla. Po jaru volá zelená se žlutou nebo oranžová s modrou.

Své místo na slunci najde samozřejmě i oblíbená tělová barva, která se dostane do všech tvarů kabelek. Crossbody kabelka v pudrové barvě Macaron Grand Cipria je absolutní novinkou značky FOLBEUR. Je prostorná, ale zároveň se řadí mezi menší kabelky. Mobil, klíče, diář A5 a rtěnku s kapesníčky můžete mít neustále s sebou. Díky své barvě doplní jakékoliv jarní šaty, kabátky i svetříky. A neztratí se vám ani v dalších ročních obdobích. Žádná z barev jí v kombinaci neřekne ne.

Kdo touží po ještě větším prostoru, jistě ocení v pudrové barvě velkou kabelku Petit Cipria, ještě větší Grand a největší Poche. Záleží na vás, kolik potřebujete prostoru pro své pracovní i osobní věci. V kabelkách je ho dost. I když svou kabelku naplníte po okraj, dlouhý popruh odlehčí vaší ruce a můžete ji nosit na rameni. Kvalitní kůže, minimalistický design a klasická barva z ní činí nadčasovou kabelku.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.