Sociální sítě
Nahoru

Klub pro vybrané

Restaurace Pelikán se nachází v jedné z nejznámějších ulic v Praze. Pulsující třída Na Příkopech lemuje Václavské náměstí a pyšní se prémiovými nákupními možnostmi. Ideálnější místo k setkání v Praze neexistuje. Právě díky své poloze se restaurace Pelikán stává útočištěm pracovních schůzek, místem setkávání přátel nad večerním drinkem a vyniká především výbornou kuchyní.

Nad restaurací Pelikán vzniká Business Club Pelikán. Prostor s vlastním barem a kuchyní je nově určeno pro klubové hosty. V rámci členství smí klient navštěvovat během celého dne klub a využívat tak jeho nádherné prostory. Navíc se mu naskytují zvýhodněné ceny na prémiová vína a šampaňské, které nejsou nikde v České republice k dostání.

Zajímavostí jsou pravidla přijetí do klubu, inspirovaná zahraničím. Vždy dva členové klubu musí schválit nově příchozího. Bez tohoto nelze do klubu vstoupit. Existují i pravidla složení členů. Různé osobnosti, které si nekonkurují v oblasti podnikání.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.