Sociální sítě
Nahoru

Dárek (nejen) ke Dni dětí, Tip na dárek ke Dni dětí, který neztratí svou hodnotu

Obdarovat své nejmenší trvalým dárkem třeba k blížícímu se Dni dětí, by bylo přirozeným nápadem při pohledu na stříbrné mince s motivem Malého prince.

Sběratele hodinek IWC však daleko více potěší myšlenka rozšíření své sbírky. Vždyť právě manufaktura ze Schaffhausenu s neziskovou organizací Fondation Antoine de Saint-Exupéry kooperuje už od roku 2005, přičemž příběh limitovaných edic s přízviskem “The Little Prince” se píše už od roku 2013. Jen pro zajímavost, obdobě je na tom i značka psacích per Montblanc.

Stříbrná mince Malý princ v kvalitě proof je k dostání na Goldengate.cz, stojí 1 990 Kč.

Na počest letošních 75. narozenin Malého prince představuje společnost Golden Gate CZ sérii stříbrných investičních mincí s jeho podobiznou. Jedná se o tři typy – Měsíc, Liška a Kniha, které neodmyslitelně patří k tomuto jedinečnému francouzskému filozofickému fenoménu, který se těší oblibě po celém světě.

Potěšte své ratolesti chytrým dárkem, který ocení i v dospělosti. Investice do drahých kovů poskytuje dlouhodobou ochranu majetku, finanční rezervu a pojistku před propadem trhů i před finanční krizí. S fyzickým stříbrem nebo zlatem máte navíc své investice doslova po ruce, tedy nevkládáte svůj majetek do rukou nikoho druhého, nejste závislí na bankách a jiných finančních institucích.

Více z rubriky Investice

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.