Sociální sítě
Nahoru

PRU58 lehce otevřelo

Po předlouhých měsících se sen stal skutečností. Nejrozkvetlejší restaurace v pražských Holešovicích otevřela formou soft openingu 8.6.2021. Zatím se rozkoukává, ale dle zpětné vazby hostů je zážitek v poledne i večer povznášející.

PRU58 má otevřeno vždy od úterý do soboty ve dvou blocích a to 11:30 – 15:00 a 17:00 – 22:30. Rezervace lze uskutečnit přes Restu a web PRU58. „V poledne hosty čeká LUNCH MENU, které je složené ze sedmi pokrmů a mění se každý týden dle dostupnosti surovin, vždy ve stylu asijského street food. Hosté se mohou těšit například na Singaporian Penaut Noodles provoněné kurkumou, Ramen Miso Udon neboli plnohodnotnou polévku, Bangkok Pulled Beef, jenž díky kouřové omáčce omámí chuťové pohárky dokonale, Bun Bo Nam Bo La Lot salát způsobující závislost, tradiční Maki set s lososem, tuňákem a avokádem, Samoky Salmon Roll jež díky flambovanému lososu získává nové rozměry a absolutně zážitkové Rainbow Roll,“ odkrývá taje restaurace PRU58 majitel a executive chef v jedné osobě Štěpán Návrat.

Během obědů bude možné degustační menu od dvou osob a čtyř chodů z cela separátní nabídky. „Když se přesuneme k večernímu servisu na A La Carte Menu je Hovězí vývar, Bůček, Krevetové hranolky, Kvašák, Ředkev, Gua Bao, Kanom Jeeb, Chřest a Větrník,“ dodává.

Chystají se ovšem další překvapení a posuny v gastronomii. Neustálý růst je zřejmý a až přijde po létě grand opening bude to ještě více dechberoucí.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.