Sociální sítě
Nahoru

Romantické dýňové menu se skleničkou Mionetto Prosecco

Se sychravým podzimem pomalu přichází doba, kdy trávíme více času z pohodlí domova v dece a při svíčkách. Využijte toto pochmurné podzimní počasí ve svůj prospěch a překvapte svou polovičku dokonalým romantickým večerem.

Špičkové prosecco vyniká svou svěží chutí s tóny jablka a citrusů i jemným dlouhotrvajícím perlením.

Připravte si večeři plnou podzimní zeleniny, kterou obohatíte italským Mionetto Prosecco. Perfektní barevné souznění a dokonalá zamilovaná chvíle, která prozáří i ponurý podzim, si vás okamžitě získá.

Mionetto je od roku 1887 symbolem kvalitního prosecca a v současnosti patří mezi nejprodávanější značky na světě.

Bohatá zeleninová úroda doslova volá o pozornost a nabízí nespočet možností, jak ji využít v kuchyni. Zkuste jednoduché recepty z královny podzimních dní – dýně. Díky svému variabilnímu využití je doslova vyhledávaným pokladem, ze kterého hravě připravíte předkrm, hlavní chod i dezert. Vyzkoušejte společně s námi tři recepty, které osloví i ty nejnáročnější gurmány.

K romantickému večeru by pak neměla chybět ani sklenička něčeho opravdu výjimečného. Mionetto Prosecco je ideální jako přípitek před jídlem, skvěle se však hodí i k jednotlivým chodům. Dokonale doplní kompletní menu od předkrmu, přes hlavní chod až po sladkou tečku.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.