Sociální sítě
Nahoru

Royal Palace Turčianské Teplice: královský lázeňský zážitek

Vychutnejte si lázeňskou péči na nejvyšší úrovni i v Žilinském kraji na Slovensku. Spojením luxusu a elegance pětihvězdičkového hotelu se špičkovou lázeňskou péčí si užijete péči o tělo i duši, naberete energii, posílíte imunitu a dokonale zrelaxujete.

Designový lázeňský hotel a skvělý relax

Hotel Royal Palace***** je zařízen v historickém stylu art deco. Jednotlivé prvky interiéru v sobě decentně spojují luxusní linie a kouzelnou ozdobnost začátku minulého století. Eleganci a nostalgii hotelových prostor doplňují moderní technologie a zkušený personál připravený poskytnout služby na nejvyšší úrovni a vyhovět požadavkům náročné klientely.

V hotelu naleznete vše, co od pětihvězdičkového hotelu očekáváte – vysoký komfort, kvalitní gastronomii, ale také preventivní a rehabilitační zdravotní péči.

Masážní procedury, koupele v léčivé vodě, bahenní koupele a množství dalších procedur vodoléčby, teploléčby, elektroléčby, magnetoterapie prospějí vašemu pohybovému aparátu, uleví od bolestí, posílí imunitní systém a příjemně zrelaxují celé tělo. Pokud si chcete dopřát ještě více luxusu, vyzkoušejte procedury s použitím 24 karátového zlata, které nejen léčí, ale také zkrášlují.

Tip na vánoční dárek: Darujte sobě a svým blízkým na Vánoce něco výjimečného – darujte pobyt v lázeňském hotelu Royal Palace*****. Rychle a jednoduše přes e-shop.

Royal Bath – lázeňské srdce s historií

Součástí hotelu je Royal Bath se stále aktivní piscinou, tedy přímým vývěrem léčivé termální minerální vody. Po rozsáhlé rekonstrukci původní historické budovy se koupel s piscinou stala součástí hotelu Royal Palace*****.

Ponořte se do unikátní léčivé termální vody o teplotě 38°C a vychutnejte si chvíle relaxu a pohody. Ve špičkově vybaveném Institutu kardiovaskulární rehabilitace INCARE můžete zase během pobytu absolvovat kompletní diagnostiku kardiovaskulárního aparátu. Pokud vás láká zábava, z hotelu se suchou nohou dostanete přímo do SPA&AQUAPARKU, jedinečného celoročně otevřeného aquaparku s léčivou vodou, do kterého mají hosté hotelu Royal Palace***** neomezený vstup.

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.