Sociální sítě
Nahoru

Skladatel filmové hudby Hans Zimmer tváří IWC

Hodinářská manufaktura IWC ze švýcarského Schaffhausenu odhalila sérii jedinečných skladeb, které složil držitel Oscara Hans Zimmer, jež rozšířil mimo jiné také seznam oficiálních přátel značky.

Uznávaný skladatel filmové hudby se inspiroval pěti novými keramickými barvami, které výrobce luxusních hodinek představil v rámci své nové kolekce TOP GUN Pilot’s Watches na ženevském veletrhu Watches & Wonders.

Sám Zimmer dirigoval debutové představení na exkluzivní akci v Théâtre du Léman v Ženevě, které bylo určeno pouze pro privátní klientelu hodinářské ikony. Před nezapomenutelným představením v Théâtre du Léman se Hans Zimmer setkal se sedminásobným mistrem světa Formule 1 a ambasadorem značky IWC Lewisem Hamiltonem, který na výstavu tikajících skvostů dorazil také.

Projekt jedné z prvních spoluprací mezi švýcarským výrobcem luxusních hodinek a skladatelem filmové hudby nese příznačné jméno „The Sound of Color“. Pro nově představenou kolekci TOP GUN Pilot’s Watches vytvořilo totiž kreativní designérské studio v IWC hned pět nápadných barev keramiky, z nichž vznikla série hodinek ohromujících svým monochromatickým vzhledem.

Zimmer pak vzal tyto barvy jako výchozí bod pro svou hudební kompozici a vytvořil pět hudebních skladeb, jednu pro každou barvu: The Sound of Color – IWC Ceratanium, The Sound of Color – IWC Mojave Desert, The Sound of Color – IWC Woodland , The Sound of Color – IWC Lake Tahoe a The Sound of Color – IWC Jet Black.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.