Sociální sítě
Nahoru

Kolekci Siciliana české značky Mi fashion label

Designerka Lenka Mulabegovič se na svých cestách Sicílií zamilovala do místního ornamentu, barev, kombinací, vzorů. Hned je přetavila do vlastních autorských tisků a použila na minimalistické formy oděvů. Proto také kolekce pro jaro a léto letošního roku vznikla pod názvem “ S I C I L I A N A “.

Další část kolekce je z chladivých splývavých materiálů, ženských forem a detailů. Šikmo střižené šaty tak perfektně padnou na postavu. Mezi materiály nechybí viskóza, umělé hedvábí či bavlna.

Barevnost kolekce je v barvách: Losos, Pistácie, červená, oranžová či baby růžová barva v kolekci nechybí, ostatně jako populární levandulová, tmavě modrá či bílá.

V malosériově zpracované kolekci značky Mi fashion label se prolínají prvky „vysoké krejčoviny” a experimentálního přístupu zpracování. Návrhářka tak hledá nové krejčovské principy a detaily, propojuje tak klasické prvky se sportovními. Na první pohled jsou kolekce řešeny silně graficky, v kontrastech jak barev, tak tvarosloví.

Značka se inspiruje uměním, grafikou, umělci, architekturou, globálním street stylem a sportem. Výroba limitovaných kolekcí dbá na ekologii, etiku, recyklaci. Při tvorbě kolekcí Mi spolupracuje s různými českými umělci a jejich díly.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.