Sociální sítě
Nahoru

Snové léto módní značky Luisa Spagnoli

Italská značka Luisa Spagnoli představila během své premiéry na milánském fashion weeku novou kolekci pro jaro a léto 2022.

Módní kousky jsou stvořené pro relaxaci pod tropickým sluncem s hřejivým vánkem. Jejich design se však rovná definici svobodného ducha, který chce víc.

Na začátku byla oslava ženskosti a nezávislosti s touhou po nezapomenutelné dávce dobrodružství v exotické krajině. Středomořské vlivy se mísí s pouštními elementy, které ale dokonale obstojí jak na přehlídkovém mole, tak v rozmanitém každodenním životě. To je jarní kolekce Luisy Spagnoli.

Pouštní fantazie

Návrhářka je velkou milovnící pletenin a sofistikovaně je spolu s populárním denimem zahrnula do neformální kolekce pro nadcházející měsíce. Udržitelné materiály se pak staly nepopsaným plátnem, kterému vdechlo život sofistikované vyšívání, zdobení a potisky, ale i hra s krajkou a třásněmi.

Uvolněné střihy si pohrávají s korzety a neutrální základ v podobě krémových a hnědých tónů vytváří kontrast s excentrickými tóny žluté, růžové či tyrkysové, jež oslní v detailech i v nepřehlédnutelných monochromatických outfitech. Modely sice mají nálepku Made in Italy, jasně však nabádají k tomu vycestovat z módní metropole rovnou do mexické přírody.

Detailní tyrkys

Neméně podstatnou roli v letním příběhu Luisy Spagnoli sehrály doplňky. Kožené pásky s výraznou přezkou, náramky s tyrkysy v aztéckém stylu a slaměné klobouky, jež doprovodily každý look milánské módní show – to vše nás navnadilo k tomu vklouznout do designových sandálků, popadnout maxi hobo bag a užít si v horkém pouštním písku komfortní trendy kousky, jež nás nostalgicky vrací zpět do populární éry 2000s.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.