Sociální sítě
Nahoru

Humr jinak

Terasa U Prince je známá svými prvotřídními humry s nekonečným výhledem po staré Praze. Ve spodní částí historického domu se nachází nově zrekonstruovaná Restaurace U Prince. Zde ale nehledejte humra s klepety, ale skvěle připravený humrový krém.

Prvotřídní kvalita humra samotného a dokonalá příprava šéfkuchaře Lukáše Váchy, dělá z obyčejné polévky prvotřídní zážitek. „Humrový krém na bázi crème fraîche, tedy na francouzský kravský mléčný způsob s minimálním obsahem mléčného cukru. Díky tomu je polévka vhodná i pro osoby s intolerancí na mléko,“ dodává šéfkuchař Lukáš Vácha.

Cena humrového krému činí 229 Kč a hosté se mohou těšit na gastronomický zážitek z čerstvých humrů dovezených Bauer Hotel Group. Sami si totiž vozí suroviny, tak aby docílili té nejvyšší kvality. Humrový krém lze ochutnat v nově zrekonstruovaném interiéru restaurace U Prince či na světoznámé celoroční zahrádce, která naskýtá neuvěřitelně podmanivý pohled na Staroměstskou radnici a náměstí samotné.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.