Sociální sítě
Nahoru

Letní koktejl ovocných barev a vůní

Značka Almara Soap si na ručně vyráběných designových mýdlech vybudovala pověst hlavně u mladých obyvatel velkoměst, kteří si rádi připlatí za originalitu, ale ta jim zase nestojí za utrpení zvířat nebo ničení životního prostředí.

Mýdlo Green Apple, 100 g/149 Kč, almarasoap.com

Fancy hrušky a fíky

Produkce mýdel je u Almara Soap rozdělena do tří kategorií. Přírodní mýdla jsou stálicemi nabídky, obsahují rostlinné oleje nejvyšší kvality a obvykle jsou bez parfemace, bez umělých barviv a vyhovují nejpřísnějším veganským nárokům. V současné době je v e-shopu na výběr z patnácti modelů.

Mýdlo Juicy Pear, 100 g/149 Kč, almarasoap.com

Druhá kategorie má název Fancy a mýdla v ní doslova hýří nápadným designem, pestrými barvami a vůněmi. Právě do této kategorie přibyly čtyři letní novinky: svěží Green Apple, sladké a šťavnaté Juicy Pear, velmi osvěžující a nádherné ve svém designu Peach Nectar a smyslné Ruby Figs.

mýdlo Peach Nectar, 100 g/149 Kč, almarasoap.com

Kdo dřív přijde…

Poslední kategorií jsou Limitky, čili mýdla vyrobená pouze jednorázově v omezeném množství u příležitosti Vánoc, sv. Valentýna a podobně. Mnohá z nich se sofistikovaným designem blíží malým uměleckým dílům a pokud je chcete získat, vyplatí se neváhat, obvykle jsou hned pryč.

Mýdlo Ruby Figs, 100 g/149 Kč, almarasoap.com

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou