Sociální sítě
Nahoru

Středomořský večer pod hvězdami v La Bottega Oaks Deli Bistro

Nedávno otevřená restaurace La Bottega Oaks Deli Bistro v Nebřenicích nedaleko Popoviček nabízí na svém jídelním lístku kombinaci prvotřídní italské kuchyně a lokálních surovin. Pravidelně připravuje také speciální akce s tematickými pokrmy a doprovodným programem.

Po jahodovém menu k vysvědčení a lanýžovém týdnu přichází se Středomořským večerem, který se bude konat 27. srpna pod širým nebem na zahrádce restaurace a v prostorách nově otevřeného sousedícího parku.

Zaměřujeme se na italská jídla v moderním pojetí připravovaná z prvotřídních surovin. Se svým týmem jsem na poslední srpnový víkend připravil degustační čtyřchodové menu nabízející to nejlepší ze středomořské kuchyně,“ říká Jan Kliment, šéfkuchař La Bottega Oaks Deli Bistro.

Také dodává: „Hosté si mohou zvolit jak pokrmy v masové a rybí formě, tak si dopřát vegetariánské speciality. Na výběr bude u předkrmů pečená chobotnice s restovanými mušlemi svatého Jakuba, krevetami a středomořským salátem a tatarák z mořského vlka s mandarino verde a koriandrovým olejem. Z hlavních jídel pak bude na výběr mezi telecím entrecote s caponatou, rozmarýnovým máslem a křupavou focacciou a pošírovaným mořský ďasem s omáčkou guazzetto, fregolou, mořskými řasami a bazalkovým pestem.“

K osvěžujícímu welcome drinku, delikátnímu jídlu a uvolněné atmosféře patří i příjemná muzika. O tu se postará živá hudba za doprovodu tónů saxofonu. Jelikož La Bottega Oaks Deli Bistro chce, aby se dostalo skutečně na všechny, rozdělila akci do dvou slotů. První se bude konat v čase od 17 do 19:30 hod. Druhý bude od 20 do 22:30 hod. Z důvodů omezených kapacit je nutná rezervace předem.

Bonusem Středomořského večera je možnost vyzkoušet si sabráž v zahradě restaurace. O co se vlastně jedná? Sabráž je elegantní a zároveň trochu nebezpečný způsob otevírání láhve šampaňského či jiného šumivého vína energickým setnutím hrdla šavlí.

Více z rubriky Gastro

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Prožijte Velikonoce v džungli města

    Pokud toužíte po nezapomenutelném zážitku o Velikonocích, nabízí se pro vás perfektní plán. Přijďte se připojit na speciální Velikonoční Jungle Brunch,...

    Marek Zelený22.3.2024
  • Hotel The Mozart Prague chystá velikonoční brunch

    Hotel The Mozart Prague připravil ideální příležitost, jak oslavit příchod jara s blízkými, a to speciální nedělní velikonoční brunch. Tento jedinečný...

    Jan Pešek20.3.2024
  • Světový den vody 2024

    Světový den vody každoročně připadá na 22. března a tento rok je hlavním mottem “Voda pro mír”. Světový den vody se...

    Marek Zelený19.3.2024
  • The Artisan servíruje jarní menu plné svěžesti

    Pražská restaurace The Artisan vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní...

    Marek Zelený19.3.2024
  • Velikonoce s Baronem

    Velikonoce klepou na dveře, a jak lépe je strávit než v přítomnosti prvotřídních českých ovocných specialit a pálenek Baron Hildprandt. Nenechte...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Barmani z Baru, který neexistuje přijíždí do Prahy

    V úterý 19. března se za smíchovský bar Back Doors postaví dvojice Rudolf Forman a Tomáš Křemenák z Baru, který neexistuje....

    Jan Pešek12.3.2024
  • V nově otevřeném Gabby’s baru se hraje

    Nově otevřený Gabby’s Irish Pub ve Vladislavově ulici se těší neuvěřitelnému zájmu. Od středy do neděle se zde přesně v 18hodin...

    Marek Zelený12.3.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.