Sociální sítě
Nahoru

Foreo přináší řešení pro boj s nedokonalostmi pleti

Švédský lídr v oblasti beauty-tech – FOREO, je odhodlaný v rámci své mise dodat lidem sebedůvěru a podpořit jejich mentální zdraví. Proto právě uvedl nejnovější inovaci značky – ESPADA BHA+PHA Blemish Solution, která podpoří jak vaši rutinní péči o pleť, tak i vaše sebevědomí.

Když jde o nedokonalosti pleti, jizvy se dostávají hlouběji pod povrch kůže a mohou si vybrat daň na vašem duševním zdraví. Posláním společnosti FOREO vždy bylo zlepšovat životy lidí – a sebevědomí je toho velkou součástí. Problémy s pletí jsou staré jako civilizace sama, takže samozřejmě existuje nabídka s produkty, která je k dispozici už od 30. let minulého století. Za posledních sto let se však receptura příliš nezměnila a většina z těchto produktů obsahuje chemikálie, které se zaměřují na akné tím, že ho vysušují, což v podstatě zatěžuje citlivou pokožku tváře. Věděli jsme, že musí existovat lepší řešení. Krátce nato se zrodilo řešení na nedokonalosti ESPADA BHA + PHA Blemish Solution od FOREO,“ vysvětluje Boris Trupcevic, generální ředitel společnosti FOREO.

V minulosti se problémová pleť léčila zmrazováním vyrážek suchým ledem a i dnes v moderní kosmetice stále přetrvává podobná metoda s použitím tekutého dusíku. Lidé těž experimentovali s celou řadou látek a mastí, k oblíbeným ošetřením patřilo takzvané „sluneční ošetření“ UV světlem, o němž dnes víme, že způsobuje rakovinu kůže. V 60. letech minulého století si spotřebitelé začali zahrávat s high-tech řešeními na akné, jako jsou domácí parní přístroje na tvář, a dnes se kosmetické přístroje stávají dokonalou zbraní v boji s nedokonalostmi.

V čele inovací v kosmetickém průmyslu buduje švédská značka FOREO celou novou beauty-tech kategorii, jež rychle pokračuje ve vývoji nejúčinnější skin care rutiny nejen proti akné. Značka je známá pro svůj přístroj ESPADA, který je schválený FDA, přičemž je klinicky dokázané, že rychle a účinně léčí aknózní pleť. Dvojitá síla modrého laserového světla a T-sonických pulzací ničí bakterie, jež způsobují akné hluboko v pokožce, stejně jako vyrážky a záněty na povrchu, zatímco redukují skvrny a produkci kožního mazu.

Oblíbený přístroj ESPADA byl právě obohacen nejnovějším přírůstkem do kolekce ESPADA. ESPADA BHA + PHA Blemish Solution, jediný gel na nedokonalosti na světě, který byl navržen tak, aby jej aktivovalo modré světlo a T-sonic pulzace. Díky své receptuře se silnou dávkou 2% kyseliny salicylové a vilínu účinně uvolňuje póry a jemně exfoliuje, zatímco aktivní zánět řeší niacinamid a olej z čajovníku, aby rychle zmenšily velikost vyrážky a pomohly snížit začervenání a podráždění. Gel ESPADA BHA + PHA Blemish Solution obsahuje také pantenol a kyselinu laktobionovou, které zklidňují a hydratují ošetřovanou oblast. Zabraňují tak nadměrnému vysušování a nevzhlednému loupání.

„Je zajímavé, že produkt ESPADA BHA + PHA Blemish Solution byl šťastnou náhodou. Začali jsme ho vyvíjet jako něco, co by maximalizovalo výhody používání přístroje ESPADA, avšak čím hlouběji jsme šli do výzkumu, vývoje a testování, vzorec vykazoval neuvěřitelné výsledky sám o sobě. Proto jsme se rozhodli vyvinout jej jako samostatný produkt, který dokáže být zesílen modrým LED světlem. Konečným výsledkem je nadupané řešení v boji s nedokonalostmi,“ vysvětluje Federica Pizzinato, produktový manažer kosmetiky a potravinových doplňků FOREO.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.