Sociální sítě
Nahoru

Slavnostní otevření RED Pif na Andělu

Ve středu 7. září proběhlo slavnostní odšpuntování restaurace RED Pif na Andělu. Rány byly slyšet po celé Praze a vystřelené zátky za příznivého větru padaly až do Hostivic.

První hosté na RED Pifu nejvíce oceňují unikátní spojení tradiční české kuchyně a výtečného plzeňského ležáku s moderní středomořskou gastronomií a výběrem francouzských přírodních vín. Tady si prostě přijdou na své milovníci dobrého jídla a pití všech orientací. Veskrze přátelskou atmosféru podniku dotváří empatická obsluha v elegantních úborech od módního návrháře Lukáše Macháčka.

Návštěvníci si také pochvalují originální interiér restaurace, dílo známých architektů Jakuba Fišera a Marka Schneidera z ateliéru Aulík Fišer architekti, spojující moderní styl s tradičním tvaroslovím dřevěných hospod. Nebo netradiční plastiku v nice od výtvarníka Petra Písaříka.

Ode dneška je RED Pif poblíž stanice metra Anděl, na rohu ulic Nádražní a Bozděchovy, otevřený denně od jedenácti do jedenácti. Přijďte si pobýt a užít ve světle pravdy skleněných svítidel, které speciálně pro RED Pif navrhl legendární designér Rony Plesl.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.